Theatervoorstelling Game Over

UITVERKOCHT!

Speelt 15 juli 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur. Adres: Oude Reesink loods Contrescarp 6, Zutphen.

Het verhaal
Het leven van Taylor loopt op rolletjes met een veelbelovende danscarrière. Dan komt het moment dat hij moet vluchten en in het AZC terecht komt. Als zijn moeder ook nog ziek wordt sluit hij zichzelf helemaal af en begraaft zich in de gamewereld.

Lux, een meisje met te veel geld en een megabrein, bedenkt een VR game waarin ze jongeren op de proef stelt. Taylor komt in het spel terecht en als zijn beste vriend en zusje er ook per ongeluk in komen wordt hij gedwongen tot een moeilijke beslissing. Wie kun je vertrouwen en wat is echt belangrijk?

De voorstelling wordt afgewisseld met film, theater en dans, de filmscènes zijn op karakteristieke plekken in Zutphen opgenomen. De hele productie is door de jongeren zelf bedacht en gemaakt met aansturing van theatermaker Inès Kok. De hal van de oude Reesink fabriek vormt het décor en is al een beleving op zich. Taka Tuka is een theaterproject van Stichting Tevoorschijn voor jongeren uit het AZC en (Waterkwartier) Zutphen.

Parkeren
Voor de deur kunt u niet parkeren, maar wel in de parkeergarage van station Zutphen, deze is op loopafstand. Kom dus zoveel mogelijk lopend, op de fiets of met OV.

Met dank aan
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Zutphen, Techniekfabriek, Torenfonds, Zutphense hand, Kansfonds, HJR fonds, Oranjefonds, VSB fonds, Stichting Zonnige Jeugd.