Over Verzien

Theatermaker, dichter en liedschrijver

De drijvende kracht achter Verzien is Inès Kok-van Triest.
Theater, schrijven en zingen is van jongs af aan haar passie geweest.
In het spelen, maken en regisseren weet zij steeds het publiek te verrassen en te raken. Out of the box concepten met diepgang en humor. Haar werk laat haar frisse blik op het leven zien: het bijzondere in gewone mensen, het grote in kleine dingen. Na haar opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heeft zij haar lesbevoegdheid gehaald en is zij afgestudeerd als theatermaker bij Huis van Puck in Arnhem.

Tevoorschijn

Verzien haalt mensen tevoorschijn. Kom, laat je zien, durf jezelf te zijn en groei in je talenten in een veilige omgeving. In al onze projecten willen we recht doen onder het motto ‘iedereen mag mee doen’.

Spelen met tekst

Wij zijn naast beelden, dol op woorden. Woorden met een dubbele lading. Op deze site vind je gedichten die Inès in de afgelopen jaren heeft geschreven over allerlei thema’s die in haar leven langs kwamen. Elke week vind je een vers versje op Facebook en Instagram. Daarnaast schrijft zij liedjes met gitaar en piano (zie album Merkwaardig) en kan zij op maat een tekst of lied aanleveren.

Ideeën

Je stopt er een muntje in en er rollen 10 ideeën uit. Verzien ziet dingen van de andere kant en kijkt vooruit. Je kunt onze hulp inschakelen voor bijvoorbeeld een opening, jongerenavond, kamp, personeelsuitje, gastles, workshop, bruiloft, tentoonstelling, beurs, afscheidsceremonie, conferentie, festival, ladiesnight.

Verzinnen, verbeelden, verbinden.