Cursus Theaterkriebels

Heb jij ook zin om toneel te gaan spelen onder leiding van een vakkundige theatermaker?
Dan is deze cursus iets voor jou. In 10 repetities van 1,5 uur werken we toe naar een prachtige montagevoorstelling. In elke repetitie zit een training gedeelte waardoor je kunt werken aan jouw persoonlijke theaterskills. De voorstelling is gebaseerd op een raamwerk van de docent, waarop we verder bouwen, je leert dus zelf theater te maken. Je wordt uitgedaagd op jouw niveau, dus je kan meedoen mét en zonder toneel ervaring. De cursus start in week 12 op de dinsdagavond en eindigt in mei 2019. Vanaf 14 jaar.

Kosten: 175,-
Plaats: Apeldoorn

Nu aanmelden

Carla Veldhuis over Inès Kok:

Inès Kok is een ervaren veelzijdige theaterdocente, ook bekend van het Theaterweekend en haar projecten van Verzien. In haar lessen is een ontspannen sfeer en ze werkt in no time met de klas een out of the box concept uit vol vaart en humor. Door haar open en prettige benadering voelt iedereen zich snel veilig in haar lessen en haalt ze het beste uit haar spelers. Elke deelnemer kijkt terug op een leuke samenwerking en einduitvoering. Met haar verhalen weet ze diepgang en luchtigheid te combineren tot een stuk wat kijkers raakt.

Voorstelling

De montagevoorstelling waar we aan werken heet ‘Tot stof’, over stakende huisvrouwen, onze verzameldrang en een zieke zwerver.

Geef je op in het onderstaande formulier. Vragen kun je mailen naar ines@verzien.nl


    Bekijk hier de voorwaarden